< Terug

Wil jij je leven ook voorwaarts leven?

Wat houdt je tegen om meester van je lot te zijn? Wat maakt je de kapitein van je ziel?

Michiel Soeters neemt je mee op reis langs de thema's van de Transitiecirkel. Ontdek wat jij nog nodig hebt om je eigen leven echt ten volle te leven.

Ben jij ook toe aan een paar avonden reflectie en persoonlijke groei?

Van november t/m maart organiseert Michiel Soeters van GeenManOverboord een cyclus van 6  lezingen over levensthema's en persoonlijke transitie. De lezingen vinden plaats in de Lichtzaal van Abdij Mariënkroon te Nieuwkuijk.Transitiecirkel

Over hoe je welkom heet en afscheid neemt, hoe je je verbindt en omgaat met verlies. En hoe het leven je elke keer weer vraagt op te staan. Hoe je betekenis geeft aan wat je verliest en hoe je uitgedaagd wordt je af te vragen waartoe jij geroepen bent in dit leven.

We gaan in op de gevolgen van 'gestolde rouw' en onderzoeken hoe je jezelf weer vlot trekt als je bent vastgelopen in patronen, emoties of relaties.

Verdieping

Deze lezingencyclus is een verdieping op de lezing die Michiel op 28 juni gaf in Abdij Mariënkroon. Was je daar niet bij, dan is dat geen reden om je niet in te schrijven. Alle thema's komen uitgebreid aan bod.

Het worden 6 interactieve avonden waarin Michiel je mee op reis neemt. Waarin oefenen en ervaren, ondersteund door muziek en poëzie centraal staan. Waarin je concrete handvatten krijgt om na de lezingen verder te oefenen. En waar je ontdekt dat we allemaal op zoek zijn naar verbinding, ertoe doen en erbij horen. En dat ieder daar zijn eigen pad heeft te bewandelen.

Data en thema's

De lezingenavonden vinden plaats op:

21 november 2018 - Inleiding + thema 'Hoe heet jij welkom?'
19 december 2018 - Thema 'Veerkracht is te ontwikkelen'
23 januari 2019 - Thema 'Jij en de ander'
20 februari 2019 - Thema 'Afscheid nemen is een kunst'
20 maart 2019 - Thema 'Wat blijft er van je over?'
17 april 2019 - Thema 'Roeping is opstaan en meester van je lot worden!'

Marienkroon - 2Locatie en tijd

Lichtzaal van Abdij Mariënkroon, Abdijlaan 8, Nieuwkuijk
De lezingen beginnen om 19:30h en duren tot uiterlijk 22:00h.

Kosten en voorwaarden

De lezingencyclus kost € 90 (incl. BTW) voor 6 avonden, incl. koffie/thee en naslagwerk. Inschrijven kan hier.

De cyclus gaat door bij minimaal 10 inschrijvingen voor de gehele cyclus. Er is plaats voor maximaal 16 deelnemers.
Annuleren van je inschrijving kan tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cyclus met restitutie van de inschrijfkosten.
Na inschrijving ontvang je een bevestiging en een factuur. Je inschrijving is definitief als de kosten voldaan zijn.

Ga mee op pad! En schrijf je in!

Wil je een of meer avonden afzonderlijk boeken, dan kan dat ook. De kosten bedragen dan € 20,= (incl. BTW) per avond. Dit is dan op de avond zelf contant te betalen. Stuur in dat geval even een mailtje naar info@geenmanoverboord.nl. Ik laat je dan weten of er voor die betreffende avond(en) nog plaats vrij is.

Over Michiel Soeters

Michiel is gecertificeerd Secure Base Coach en begeleidt sinds begin dit jaar ook in de Lichtzaal op Mariënkroon mensen die zichzelf willen ontwikkelen, die vastgelopen zijn, die beter in balans willen komen en/of die levensvraagstukken en leiderschapsvraagstukken willen onderzoeken. Daarbij benoemt hij juist thema's die lastig zijn, maar die er voor ons allen toe doen: rouw, vergeving, heling, conflict, vader- en moeder-thema's, familiesystemen.

Een paar deelnemers over de lezing op 28 juni jl.: 

"Inspirerend, veilig. Een mooi begin van mijn eigen reis. (nog meer bewustzijn)."

"Complimenten! Je neemt jezelf mee, stelt je kwetsbaar op, vertelt je eigen verhaal als voorbeeld bij de theorie. Het afwisselen van vertellen, muziek, interactie, oefening is plezierig."

"Heel diep, heel concreet, heel duidelijk, heel goed gebracht, het heeft mij diep geraakt."

Wil jij je leven ook voorwaarts leven?