< Terug

Mannen, begin je najaar krachtig!

De zomervakantie is voor velen een periode van ontspanning en reflectie. Van nieuwe energie op doen en plannen maken. Geef die plannen meer kracht! Begin het najaar met een prachtige workshop voor mannen.

Een workshop waarin je (opnieuw) contact maakt met je innerlijke kracht en deze effectief leert inzetten voor wat jij te doen hebt in de verschillende rollen die je vervult. Krijg beter zicht op je 'purpose' en hoe je daaraan vorm kunt geven.

Wat bereik je met deze workshop?

In deze workshop krijg je zicht op de invloed van jouw ouders / verzorgers op je man zijn, leer je van de ontwikkeling van de man en de invloed hiervan op je leiderschap en professioneel handelen, maak je kennis met de kracht en noodzaak van spelen en hulp vragen, ervaar je de kracht van kwetsbaarheid in verbinding met secure bases en krijg je zicht op unieke mannelijke bijdrage en hoe deze in te zetten om je roeping te leven.

Waarom zou je deelnemen?

Iets wat ons allemaal gelijk maakt is onze behoefte om ons te verbinden en om ertoe te doen. Mannen hebben het nodig om van andere mannen te leren hoe je dat doet. Als het meezit heb je dat van je vader geleerd, maar helaas blijkt dat voor veel mannen niet zo te zijn. Met als gevolg dat veel mannen worstelen met hun emoties en met de vraag wat ze te doen hebben om zich werkelijk te verbinden. Met hun partner, met hun kinderen, met hun collega's, met hun medewerkers, et cetera. In deze workshop gaan we hier met elkaar mee aan de slag, zodat je hierin kunt groeien en meer verbinding gaat ervaren met anderen in je leven.

Ook de vraag 'hoe doe ik er (nog) toe' dringt zich aan veel mannen op. Het woord 'roeping' of 'purpose' roept bij velen een onbestemd gevoel op. We hebben als mens allemaal de behoefte om 'ertoe te doen', maar we verliezen vaak zicht op hoe we dat in kunnen vullen. En met name zo dat we ook werkelijk doen wat bij ons past. In de workshop gaan we aan de slag met het thema 'roeping' en je verwerft inzicht hoe jij in de verschillende rollen die je vervult, daaraan invulling kunt geven.

Wanneer en waar?

Wees welkom op 29 en 30 augustus aanstaande in Huissen voor een unieke tweedaagse workshop met Jakob van Wielink en Michiel Soeters.
 
De workshop wordt georganiseerd door De School voor Transitie, waaraan Michiel Soeters verbonden is als trainer en coach.
 
De workshop vindt plaats in het Dominicanenklooster te Huissen (bij Arnhem) en beslaat 5 dagdelen (op donderdagavond is er een avondprogramma).

Wees er snel bij, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Naar de inschrijfpagina bij De School voor Transitie.

Mannen, begin je najaar krachtig!