Even voorstellen...

Wie ik ben…

Ik ben Michiel Soeters, het gezicht achter GeenManOverboord.Michiel Soeters - Coach

Ik ben vader, echtgenoot, ex-partner, zoon, broer, vriend, reisgenoot, coach, zeiler, trainer, levensgenieter, kunstliefhebber, muzikant, spiritueel, mensenmens.

Mensen als rode draad

Gedurende mijn leven ben ik gefascineerd geraakt door mensen. De werkende mens, de scheppende mens, de zoekende mens. Hoe verhouden wij ons tot elkaar en tot ons bestaan.

In mijn loopbaan lag en ligt mijn grootste voldoening in het laten groeien en excelleren van mensen. In de diverse rollen die ik bekleed heb als uitvoerende en leidinggevende stond de relatie op de eerste plaats. Mijn overtuiging was en is dat duurzaam succes gebouwd wordt op relaties tussen mensen die de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, zich vertrouwd en veilig te voelen en uitgedaagd worden het beste van zichzelf te laten zien.

Leiderschap als thema

De laatste 20 jaar heb ik als leider van organisaties vooral gewerkt vanuit compassie en vertrouwen. Angst en wantrouwen zijn mij overigens als mens niet vreemd, dus het is soms ook een klus om als drijfveer voor leiderschap vast te houden aan vertrouwen en liefde voor mensen.

De afgelopen jaren heb ik ervoor gekozen mijn kennis en ervaring anders in te gaan zetten. Ik heb mij als coach ontwikkeld om anderen te kunnen begeleiden bij vragen over leven en leiderschap.

Daarbij zijn leiderschap en verbinding nog steeds de kernthema's. Leiderschap begint immers bij leiderschap over jezelf en de verbinding met anderen. Als begeleider en coach breng ik mijn ervaring, kwetsbaarheid en geraaktheid in tijdens de ontdekkingsreis die ik samen met de cliënt, het team of de groep maak.

Met de Kingsmen trek ik jaarlijks de bergen in en werk ik aan mijn eigen ontwikkeling en leiderschap. Samen met mannen in de bergen en overigens ook op het water tijdens vaartochten combineer ik begeleiden met zelf leren.

De opleidingen voor Secure Base Coaching en Secure Base Systemisch Coachen heb ik bij de School voor Transitie gevolgd. Intussen werk ik ook met hen samen en delen we expertise.

Nadere kennismaking

Geschreven tekst heeft beperkingen. Wil je me beter leren kennen, bel me dan gerust om een afspraak te maken!

Bel 06-50807558 of stuur me een mail.

Wees welkom!

Voor mijn CV