Leergang verbindend leiderschap

Sta eens even stil, zodat je ziel je kan inhalen...

Vind jij het ook zo moeilijk om even stil te staan? 'Moet' er bij jou ook van alles?

Je bent niet de enige. En je zult ook niet de eerste zijn waarbij het lichaam op een bepaald moment signalen afgeeft dat Marienkroon - 2het tijd is om eens even stil te staan.

"Succesvolle organisaties hebben mensen nodig die dat succes dragen. En die mensen hebben een leider nodig die het beste uit hen haalt." 

Vaak zien je medewerkers en je partner het ook: dat je maar doorgaat en uit verbinding bent. Dat het tijd wordt even stil te staan bij jezelf.

En wat doet het dan met je, als je even stilstaat? Je schuldig voelen en denken dat je organisatie jou niet kan missen? Je schamen? En voor wie dan wel?

Om je als leider en/of ondernemer de tijd te geven en te leren naar jezelf te kijken, organiseert GeenManOverboord de 3 daagse Leergang Verbindend Leiderschap. Daarin ga je, samen met een aantal andere ondernemers, een ontmoeting aan met jezelf. Je onderzoekt waar jouw belemmerende emoties zitten, waar je nog wat te doen hebt en je leert jezelf opnieuw te bezien.

Om zo met nieuwe inzichten verder te kunnen of om de thema's waarmee je na die 3 dagen aan de slag moet, helder te krijgen.

Bijzonder aan deze leergang is dat we de eerste twee sessies in de rust van het klooster Mariënkroon beleven en daarna, de derde dag gaan varen en op het water, in de open lucht, onze gesprekken voortzetten en je vaststelt waarvoor jij de trossen los gaat gooien. Wat je achterlaat en waar je aan gaat werken als we weer aanmeren.

Meer weten? download de brochure

Data voor 2018? kijk op de planning voor alle data in 2018

Boeken? boek direct een plaats