Leiderschap onder de loep

Verfijn je leiderschapsstijlLeaderschip1

In de slag om personeel wordt leiderschap in toenemende mate de basis voor een succesvolle organisatie met betrokken en enthousiaste mensen.

Uit onderzoek blijkt dat ruim 70% van de mensen die van baan wisselen dat niet doen vanwege de organisatie waar ze werkten, maar vanwege het leiderschap van die organisatie.

In veel organisaties wordt de medewerkers verteld dat ze hun leven lang moeten leren om 'inzetbaar' te blijven. Vertel jij dat ook tegen je mensen? En wat doe je zelf te blijven ontwikkelen als mens en als leider?

Pragmatische aanpak

Op basis van actuele en relevante wetenschappelijke kennis biedt GeenManOverboord je een programma aan waarmee je je leiderschap onder de loep kunt nemen.

De kern van dat programma wordt gevormd door het boek 'Care to Dare' van George Kohlrieser. Dat boek krijg je ook bij aanvang van het programma toegestuurd en is gedurende je gehele reis je inspiratiebron, naslagwerk en werkboek.

Het programma omvat zelf-evaluatie, feedback vragen van je omgeving, coachgesprekken, concrete oefeningen en opdrachten en het schrijven van je leiderschapsplan, waarmee je na het traject van ca. 9 maanden aan de slag gaat om je leiderschapsstijl te verfijnen.

Individuele begeleiding

Het programma 'Leiderschap onder de loep' is een individueel traject, waarbij je in alle veiligheid kunt onderzoeken in welk verleden jouw leiderschap wortelt. Hoe je je verbindt met anderen, hoe je omgaat met macht en conflict, hoe je de dialoog aangaat en welke struikelblokken je hebt op te ruimen om de leider te worden die jij wilt zijn. Michiel Soeters begeleidt je hierbij persoonlijk, als ervaringsdeskundige en als secure base leiderschapscoach.

Focus3Hoe ga je aan de slag?

Lees de brochure: klik op deze link om die te openen
Meld je aan voor een verkennend gesprek: klik hier om een mail te sturen
We kijken samen welke specifieke vragen jij hebt en passen daar het programma op aan.
Als je aan de slag wilt ontvang je een schriftelijke bevestiging.
We plannen 6 begeleidingsmomenten in een periode van 6-9 maanden.
Je krijgt het boek thuisgestuurd met de eerste opdrachten en we gaan aan de slag!

  

Mag ik je verwelkomen?