Wat vonden klanten?

Over de vaartochten in 2017

"Hele leuke dag gehad die zeker de moeite waard is om eens te beleven.  Het leert je ook om eens op een andere manier Varen met ondernemers - 2naar jezelf te kijken. Michiel is een ervaren gastheer die je als het nodig is weet uit te dagen."

Patrick Funcke
Funcke Advies

"Superleuke en ontspannen zeiltocht met mede-ondernemers. Goede plek om ervaringen te delen. Michiel is een warme persoonlijkheid die je optimaal de ruimte geeft om je te kunnen uiten zoals je dat wilt. Inspirerend en leerzaam!"

Martin Notté
Directeur Hof Groep Waalwijk/Breda

Wil je voor 2018 ook een dag inspiratie opdoen? Boek een themavaardag!  

WuWei - 3"Michiel, je vaartocht met de WuWei en de goedgekozen medepassagiers hebben mij positief verrast en mooie dialogen gebracht. Het is voor mij een dag om niet te vergeten. Had het niet willen missen en is voor herhaling vatbaar."

Leo Koopmans
Directeur TecMon

 

"Leuke, leerzame dag gehad ! Goed om zo van collega ondernemers te leren.
Prima georganiseerd en verzorgd. Echte aanrader!"

Hans van Rijswijk
Internationaal Transportbedrijf Kuijs BV

 

"En leuke vaartocht in een mooi gebied met goede gesprekken en ontspannen sfeer."

Barend van Kessel
Van Kessel Wegenbouw b.v.

 

"In een ontspannen sfeer en een mooie omgeving kom je in contact met andere ondernemers uit andere branches maar met herkenbare issues en kun je open en vrij je ervaringen delen en leren van de ervaringen en expertise van anderen. En buiten dat is het gewoon een hele leuke ontspannen dag op een mooie zeilboot in een heel mooie omgeving." 

Marc Timmermans
Directeur Gloudemans Adviesgroep b.v.

 

Wil je voor 2018 ook een dag inspiratie opdoen? Boek een themavaardag!