Alle hens aan dek!

Wordt de identiteit van je bedrijf door iedereen gedragen?

teamspiritBeweging is overal: klanten veranderen, leveranciers veranderen, collega’s  veranderen. Hoe zorg jij voor een blijvende verbinding  in een bewegende wereld, waarbij de identiteit van je bedrijf mee beweegt en door iedereen wordt gedragen?

En die identiteit, waaruit bestaat die dan? Heeft iedereen daar hetzelfde beeld bij? Zeker bij organisatieverandering, fusies en snelle groei is het van belang te weten dat de visie en de beleving van die kernwaarden door alle leden van het management team of directieteam worden gedeeld. En zo niet: hoogste tijd om daar aan te werken!

Hoe zorg je  vervolgens voor de juiste verbinding? Door organisatiewijzigingen, de waan van de dag, nieuwe medewerkers en de focus op het bedrijfsresultaat ontbreekt vaak de tijd om samen te reflecteren en te bouwen aan verbinding.

Geen Man Overboord begeleidt jou en je team in het versterken van de verbinding. Want alleen als je elkaar volledig kunt zien, is er ruimte voor verbinding.

Tijdens de sessies praten we onder andere over de vragen:

  • Wat zijn jullie dromen en passies? Hoe zet je die optimaal in voor de samenwerking en het succes van de organisatie?
  • Hoe wil je dat klanten over jullie en je organisatie denken? Hoe zorg je dat de hele organisatie daaraan bijdraagt?
  • Eerlijk handelen, transparantie; wie voelt niet af en toe de ogen van de ethiek in zijn rug branden? En wat doe je daar als organisatie mee?
  • Wat voor organisatie wil je met en voor je medewerkers maken? En realiseer je dat ook?
  • Wat staat verdere verbinding met elkaar en je mensen nog in de weg?

Door inzet van teamactiviteiten en keuze van een inspirerende locatie, desgewenst gecombineerd met een ontspannende vaartocht, zetten we samen de toon voor succesvol en verbindend leiderschap.

Is jouw organisatie toe aan een 'reset' of 'verbindings-boost'? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ik onderzoek graag met jou wat je wensen zijn en wat ik je kan bieden.