Mannen op het water

Varen, ontmoeten en genietenteamwork

Dat is waar het over gaat bij 'Mannen op het water'. Het kan heel verleidelijk zijn om het jezelf gemakkelijk te maken en om alleen dingen te doen binnen je comfort zone. Maar daar gebeurt het niet!

Niets goeds in mijn leven is ooit gebeurd binnen de veiligheid van mijn comfort zone. Ik moet op pad gaan. Niet alleen, maar samen met andere mannen. De bergen in of het water op. 

En nu daag ik jou uit om dat ook te doen!

Ongeacht wat je doet of wie je bent - gun jezelf een dag op het water. Kom uit je comfortzone en ontmoet nieuwe mensen, laat je verrassen door hun verhaal en ga in gesprek met elkaar. Geniet van een geheel verzorgde dag buiten op het water en stap met nieuwe energie en inspiratie weer van boord.

Deze geheel verzorgde dag op het water is eigenlijk een mini-vakantie. Even afschakelen, reflecteren, lekker eten en een goed gesprek met een drankje in de kuip. Zeilen als de wind het wil en genieten van de omgeving van de Biesbosch. We zijn met een kleine groep (max. 4 mannen) waardoor er ruimte is om een echt gesprek te voeren.

Michiel Soeters is je schipper en begeleider van de dag. Hij daagt je uit om met elkaar in gesprek te gaan en biedt de veiligheid om dat ook werkelijk te doen. Hij vaart al diverse jaren met gasten en begeleidt mensen en organisaties naar meer succes en levensvreugde.

Kom alleen, met een vriend of met collega's! 

Je kunt kiezen uit 3 data:

13 juni 2020 - 15 augustus 2020 - 5 september 2020

Kosten: € 150,= excl. BTW

Voor de eerste tocht op 13 juni geldt voorlopig (tot 1 juni) nog € 25,= vroegboek korting! 

Om te boeken, ga naar EVENTBRITE

Veelgestelde vragen 

Heeft de corona crisis nog invloed op het doorgaan van de vaartochten?

Wij volgen hierin de adviezen en richtlijnen van de overheid. De vaartocht op 16 mei is verplaatst naar 15 augustus.

We zullen met maximaal 3 mannen (+ schipper) op pad gaan, waardoor er voldoende ruimte is om afstand te houden aan boord.

Daags voor vertrek checken we bij alle deelnemers of er ziekteverschijnselen zijn. Daardoor kunnen we vroegtijdig ondervangen dat er iemand aan boord stapt die ziek is. Mocht iemand ziekteverschijnselen hebben dan kan hij op een andere datum meevaren of evt. restitutie van het deelnamebedrag krijgen.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Bij de jachthaven (bij Bistro Amerzicht) is voldoende parkeerruimte beschikbaar.

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Zorg voor schoenen met (lichte) zachte zolen, zonnebrand, kleding voor op het water (het is altijd een paar graden koeler dan op de wal) en als er kans op regen is een regenjack. Voor eten en drinken is gezorgd dus je hoeft zelf niets mee te nemen.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Je kunt vragen stellen via de mail of bellen. De gegevens staan op de website www.geenmanoverboord.nl

Wat is het restitutiebeleid?

Tot 7 dagen voor de dag waarop we uitvaren kun je annuleren en de kosten voor je ticket terug krijgen. Binnen 7 dagen voor het evenement kunnen we geen geld teruggeven.

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

In overleg is je ticket overdraagbaar. Dan graag eerst contact opnemen, zodat we vooraf weten wie er in jouw plaats komt.