Kom uit je comfortzone en wees nieuwsgierig

In 2020 neemt GeenManOverboord je graag weer mee het water op. Ervaar wat er met je gebeurt als je de trossen losgooit, de zeilen hijst en de wind het schip meeneemt. Hoe het is om je over te geven aan de beweging van het schip en de grillen van het weer.Stap aan boord van de WuWei voor een unieke ervaring in coaching en teambuilding!

Ervaar ook dat er ruimte komt voor verstilling, voor reflectie, voor goede gesprekken en voor meer verbinding. Dat je letterlijk op adem komt en de beperking van de ruimte iets doet met je besef van tijd en ruimte.

Dit jaar bieden we een aantal varianten aan:

  1. Geplande vaartochten op zaterdagen onder het motto "Varen, genieten, ontmoeten"
    de data worden hier in februari 2020 gepland

  2. Teambuilding tochten, waarbij je met (management)team tot 5 personen op de zeilboot een gerichte teambuilding activiteit kunt verwachten, waar je op het water kunt vergaderen of waar je met een groter team (met een sloep tot 12 personen) in de Biesbosch een gerichte teambuilding kunt ervaren

  3. Individuele coaching op het water als dagtocht of als meerdaagse tocht, waarbij je met de schipper/coach een of meerdere dagen aan boord doorbrengt. En waarbij ontspannen, persoonlijke opdrachten, lol maken, zeilen en genieten van het leven aan boord gecombineerd worden.

Het vaargebied waarin deze vaartochten worden aangeboden is De Biesbosch, Hollands Diep, Haringvliet. Overnachten in De Biesbosch voor anker of in Dordrecht of Willemstad in de haven.

Meer informatie: info@geenmanoverboord.nl