Incompany workshops

Workshops met impact

Succesvolle organisaties investeren niet alleen in kennis, maar vooral ook in samenwerking!
Samen leren heeft veel impact en is fun! Werken combineren met leren levert plezier en motivatie op.

In-company workshops die erop gericht zijn leiderschap te ontwikkelen en een team beter te laten functioneren.Leadership6

Workshop 'Groeien door feedback'

Krijg jij wel voldoende feedback? En wat gebeurt er met jou als je feedback geeft? Oprechte feedback over jouw effect op anderen is een van de meest krachtige tools om je te laten groeien.
Kijk hier voor meer informatie en de kosten.

 

Workshop 'Van discussie naar dialoog'

Praat je om te overtuigen of om de ander te bevragen? Luister je om te antwoorden of ben je nieuwsgierig naar de ander en sta je open voor nieuwe inzichten? Om echt verder te komen als team is het goed kunnen voeren van dialoog heel effectief én tijdbesparend!
Kijk hier voor meer informatie en de kosten.

 

Workshop 'Veranderen zonder weerstand'

Veel organisaties zijn continu in beweging. Zie je als leider alleen het voordeel van na de verandering, maar niet het verlies dat de medewerkers moeten aankijken? Reken dan maar op weerstand tegen de verandering. Hoe verander je zonder weerstand? Deze workshop laat je zien dat het anders kan én dan ook nog eens goedkoper!
Kijk hier voor meer informatie en de kosten.

 

Heb je behoefte aan een maatwerkworkshop rondom de thema's van leven en leiderschap? Neem contact op voor een verkennend gesprek! Bel 06-50807558 of stuur een mail.